-->

2015. augusztus 11., kedd

5 botrányos videóklip ✋ || #1

Sziasztook-Sziasztook!


Nos, mindenki ismer undorító, és egyben botrányos videóklippeket. Ebből én most összegyűjtöttem nektek ötöt. Nem állítom sorrendbe őket, hiszen mind rendkívül botrányos szerintem *nevet*. Nem is húzom tovább az időtöket nézzük is.

Az első számú befutott:
Iggy Azalea és Britney Spears Pretty Girls névre hallgató videóklippjük. Már csak a diszlájkokon is meglátszik, hogy nem csak a videóklipp, de még csak a zene is béna lett. A két hangszín egyáltalán nem illik egymáshoz, Iggy-t amúgy sem szeretem, fogalmam sincs miért lett ilyen felkapott (? talán a Fancy miatt).



A második számú:
Jennifer Lopez (és természetesen Iggy Azalea .___.) Booty névre hallgató videóklippjük. Ha csak ráklikkelünk a YouTube linkjére, annyi diszlájk van (majdnem) mint Iggy&Britney videóklippjén *röhögve csapkod az asztalon*. Az egész videóklipp arról szól, hogy a hátsórészüket (diszkréten) rázzák, igazán kívánatos, perverz embereknek, de nekem nem. Élvezzétek a remekművet!



Igen, elérkeztünk a harmadikhoz is:
Nos, a harmadik Jason Derulo és Snoop Dogg - Wiggle klippje. Oké, eszméletlen nagy sikernek örvendett ez a szám 2014 nyarán. A magyaroknál is nagy befutó volt, de a 98%-uknak halvány lila gőzük sem volt miről énekelnek. Tipikus. Hát, ha nem haragudtok, nem nagyon fejteném ki, hogy miről, elég ha azt mondom hogy a Wiggle azt jelenti hogy Rázzad! / Rázd!. Hogy ne legyen ítélkező, igen, én is szerettem ezt a zenét :D Nincs más dolgunk, rázzuk (ki a párnám mert jó poros!)!



A negyedik(k):
Maejor Ali - Lolly ft. Juicy J, Justin Bieber. Egy ősrégi (annyira nem) számról beszélünk. Megint nem térnék ki arra hogy miről énekelnek benne, sajnálom. :( Nem akarom megbántani a Justin rajongókat, nem Justin hibája hogy ilyen rendkívül béna klippet sikerült összeállítaniuk. Egyébként, nálam ott szakadt el a dolog, amikor azt a szakállos ""bácsikát"" berakták oda. Hát oké.



Nézzük is az ötödiket, egyben a legutolsót, avagy a kedvencem (!!444444!!44!):

My anaconda don't! Remélem ebből mindenki felismerte, hogy Nicki Minaj Anaconda klippjéről van szó. Igazából szerintem nem nagyon kell sok mindent hozzáfűzni, inkább linkelek nektek egy YouTube kommentet. Kattintsatok IDE hogy megtalálhassátok egyben az én véleményem is. ( tekerjetek le a kommentekhez, ott lesz egy KAPCSOLT MEGJEGYZÉS felirat, na ott az én véleményem:D)




Remélem tetszett ez az összeállítás, ha szeretnél még többet: pipálj lenn, írj kommentet vagy iratkozz fel! :)
Anna-Sophia

2 megjegyzés:

  1. Nem rossz összeállítás. Nálam Rihanna - Better Have My Money viszi a pálmát.... Na, az egy misét megér.
    De ez eléggé emberfüggő. Például egy homofóbnak Avicii - Addicted to You klipje maga a tömény botrány...
    Amúgy meg jó cikk, egyet is értek vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár hozzáteszem, a Pretty Girls-zel nincs bajom, nekem az belefér a határaimba. :)

      Törlés