-->

2015. augusztus 1., szombat

Készülj velem a sulira #1 || Táskák, és tolltartók, amit nem látsz majd a sulidban senkinél

Sziasztoooook!
Nos, mint említettem csinálok egy Készülj velem a sulira sorozatot, ami még fogalmam sincs mennyi részből fog állni, de az biztos, hogy az első rész már itt van. ;) Én az eBay-t vettem segítségül, rengeteg jó dolog van rajta, jómagam is onnan szerzi be a dolgokat. Két személyes kedvencem legutoljára hagyom. Jó szórakozást!




Ő lenne az első számú jelöltem. Szerintem nagyon ötletes, akár el is készítheted te saját magad otthon. Ha rákklikkeltek a képre átirányít az oldalra ahol meg tudjátok rendelni. 276 forint. Ismétlem. 276. Sehol nem tudsz ennyi pénzért tolltartót venni, és garantálom hogy az osztályba nem fogsz minden második embernél ilyet látni. 276 forint, nem pénz. Szerintem nagyon-nagyon ötletes kis tolltartó, persze, csak pár toll és ceruza, radír vagy esetleg hibajavító fér el benne, de szerintem másra nincs is nagyon szükség. Mindenképp megéri megrendelni, szerintem.

Itt lenne a kettes számú jelöltünk is. Ez már egy nagyobb kiszerelés, több mindent tudsz bele pakolni, szerintem nagyon feldobja az a kerék dísz ott középen, egy mindennapi tolltartónak TÖKÉLETES, és több minden fér el benne mint az előzőbe. Ezt 282 forintért tudjátok beszerezni, szintén a képre kattintva. Próbálok pénztárcabarát tolltartókat összegyűjteni nektek. Egy a lényeg, nekem Ő is nagyon tetszik, éssss egyszerű de stílusos.

Elérkeztünk a táskákhoz is. Ez a táska első látásra szerelmem lett, szerintem nagyon cuki, van fehérben is, de nem a legideálisabb suliba, hiszen hamar koszolódik. Szerintem mindannyiunk ismeri a The Simpsons-t, és pont ez tetszik benne, hogy nem a megszokott virág mintás táskák, hanem valami plusz is van rajta, ami jelen esetben Bart Simpson.Szerintem lányok és fiúk is egyaránt viselhetik, tehát uniszex táskáról van szó. 2,234 forint, szerintem megéri, hiszen ennyi pénzért nem hogy egyedi, mondhatni semmilyen táskát nem veszel. 


JÖJJENEK A SZEMÉLYES KEDVENCEIM


Nos, mikor én megláttam ezt a táskát, tulajdonképpen szerelembe estem vele. Gyönyörű, gyönyörű, és gyönyörű. Nagyon tetszik. Nem a megszokott hanem csipkézett és woooow, nagyon bejön. Szerintem teljesen mindegy hogy fehér vagy fekete, mindkettő űberszuper. Azért is a kedvencem, mert olyan egyedi, és tényleg ilyet ha látsz valakinél akkor maximum Amerikába. Én el tudom képzelni magam élőbe vele, szóval 98% hogy vagy a fehér vagy a fekete vagy enyém lesz (muhahaha). A drágaság 3218 forint, ami szerintem tökre megéri egy ilyen szupi táskáért, remélem ti is így vagytok vele.


Itt is van a tolltartó párosítás hozzá. Nekem a türkiz kiszerelés tetszik a legjobban és szerintem marha jól néz ki, gyönyörű. Nem tudom én sem megmondani se ahogy ránéztem azt sugallta hogy "nekem ez kell". Rettentően tetszik, nagyon feldobják azok a kis virágok rajta, és maga a türkiz is az egyik kedvenc színem, imádom a türkizt. Ő 236 forintodba kerül, ami szintén megéri. 



Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, ha igen iratkozzatok fel hozzám hasonló ötletekért. 

annasophia


1 megjegyzés:

  1. Szia!:)
    Szerintem nagyon jo dolgokat találtál. Az utolsó tolltartó szerelem.:D Mindenképp feliratkozom.:)

    VálaszTörlés